84069
Książka
W koszyku
Nalewki i likiery / Danuta Bartosz-Czuba. - Warszawa : Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, copyright 2010. - 199, [1] strona : ilustracje ; 21 cm.
Zasady sporządzania nalewek. Przepisy: Nalewki na owocach świeżych i suszonych. Nalewki na kwiatach, liściach i pędach. Nalewki ziołowe, korzenne i miodowe. Nalewki i likiery mleczne, kawowe, czekoladowe, piwne. Zaprawy i nalewy do doprawiania nalewek i wódek. Larendogra.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Główna
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej